Mas Papo

Home - Diversen

 

 

Home

Gedichten

Verhalen

Boeken

Actief

Diversen

"Wat ons bezighield"

Wat ons bezighield

Ter gelegenheid van mijn afscheid als gemeentedichter hebben de Bernhezer Kunst Kring (BKK) en ik een dichtbundel uitgegeven. In deze bundel zijn de gedichten verzameld die van november 2010 tot en met november 2012 zijn verschenen in de rubriek Dichter van Bernheze in de Bernhezer.

Het zijn de zielroerselen van dichters uit Bernheze en omstreken. Bij elk gedicht staat een foto. De foto's zijn gemaakt door leden van de Bernhezer Fotoclub, de FC Bernheze.

Een Bernhezer Dichtbundel.


Te bestellen via deze link
Pocket, 112 pagina's
Uitgave: Bernhezer Kunstkring
Prijs: € 9,90 (excl.verzendkosten)


"Dichter op de huid"

Dichter op de huid

Op initiatief van de Bernhezer Kunst Kring (BKK) is in 2005 een dichtbundel tot stand gekomen waarin tien Bernhezer dichters ieder tien gedichten hebben gepubliceerd.
Hierin de volgende dichters: Jeroen de Mol, Jorine v.d. Heijden, AGM Samsara, Mas Papo, Toon Konings, Mariekuur, Mea Wijdeven, Hans Manders, Ad van Schijndel en Hieke Stek.

"Tien dichters uit Bernheze in één bundel bij elkaar. Vijf mannen en vijf vrouwen. En van elke dichter tien gedichten. Het is verrassend om te lezen hoe iedereen op een volstrekt eigen wijze met taal omgaat. Serieus of speels, in een strak ritme of met een volledig vrije versvorm. De een schrijft dichter op de huid dan de ander, maar bij allemaal is een persoonlijke betrokkenheid merkbaar."

Een Bernhezer Dichtbundel.

Nog enkele exemplaren beschikbaar...
Te bestellen via deze link
Pocket, 100 pagina's
Uitgave: Bernhezer Kunstkring
Prijs: € 9,90 (excl.verzendkosten)

Direct naar:
Stadsdichter van Zutphen
Verhalen uit De Leunstoel
Verhalen van 120W
Verhalen
Dichter van Bernheze

© Copyright Mas Papo